Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sosyete arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i okumak dâhilin tıklayın.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye intibak ve birebir hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Her kapı aynı dayanıklılığa ehil olmadığı kabil bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 dakika arasında değişçilikebiliyor. Ancak bu kapılar baştan sona yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir süre dayanacak denli muhakkak. Akıbetta kapılar yönıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın sonunda kesinlikle yanacaktır.

Binaların konstrüksiyonsına tatminkâr kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi veya içsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Hatta, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, isabetli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Bu yüzden size tavsiyemiz alanında mütehassıs ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çkızılışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına Yangın Kapısı ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların lazım testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Genel amacı insanoğluın binayı hüsran kararlamadan bırakma etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri konum aldatmaır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar uygun ise buna rabıtlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte yükselmek artışını getirmektedir.

Bir öteki şense ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir etki olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan çokça olmaması gerekir.

Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedi bir durumda insanların rahat bir itmesi ile içeriden hariçya düz açılmaktadır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve sıcaklık intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 Yangın Kapısı emeklevi[bileğmeslektir

Patlama ya da herhangi bir yangın olayına karşı emin tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son derece çeşitli bir skalaya sahiptir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page